Sollicitant Self Service

 Bij AFAS staat automatiseren centraal. Met onze software laten we zo veel mogelijk administratieve werkzaamheden verdampen, bijvoorbeeld de administratie van het werving- en selectieproces van de HR-afdeling. deze worden geautomatiseerd met Sollicitant Self Service. Het scheelt de HR-afdeling veel werk en dus ook tijd. Zo komen ze er eerder aan toe om jou een reactie te sturen op je sollicitatie. dat is voor jou trouwens niet het enige voordeel van Sollicitant Self Service.  

Ook vind je alle informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie terug in je eigen sollicitatieportal. Dat is lekker overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent.
Hoe werkt het?

Stap 1 van het sollicitatieproces.

Stap 1


Klik op de knop 'Solliciteren' bij de vacature.

Stap 2 van het sollicitatieproces is het invullen van je gegevens.

Stap 2


Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je CV en motivatie toe als bijlage.

Stap 3 van het sollicitatieproces is het versturen!

Stap 3


Kies 'Aanmaken' en jouw sollicitatie wordt verstuurd.

Liever eerst even appen?

Solliciteren bij AFAS, hoe werkt dat?

En wat zijn de volgende stappen?

Wanneer je sollicitatie bij ons is binnengekomen krijg je een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd (we hebben meer info van je nodig, of we nodigen je uit voor een gesprek etc.). Elke keer als er een bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je van AFAS een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.


Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op.Hoe bereid ik me voor?

Hierbij een aantal tips en handige weetjes zodat je beslagen ten ijs komt voor je eventuele sollicitatiegesprek!