Waar ligt jouw expertise?

Vacatureoverzicht

 

KLANTEN  |  SALES  |  TECHNIEK  |  FACILITAIR  |  AFSTUDEREN

Klanten

Consultancy Traineeship

Jij gaat onze klanten efficiënter en beter laten werken door te digitaliseren en automatiseren. En de kennis die nodig is? Die spijkeren we je bij in het Traineeship.

Customer support medewerker

Na het afronden van een uitgebreid opleidingsprogramma, ben jij de steun en toeverlaat van onze klanten.

Sales & Marketing

Sales Traineeship

Je weet dat je verder wilt in sales. De belangrijkste skills, de houding en de ambitie heb je al. En op de inhoud spijkeren wij je wel bij. Klinkt goed toch?

Commercieel medewerker

Ben jij enthousiast, commercieel en niet bang om de telefoon te pakken? Dan ga jij met het maken van een afspraak onze potentiële klanten echt verder helpen!

Online marketeer

Zorg jij dat heel Nederland straks werkt met AFAS? Als online marketeer ga jij dit realiseren! Geen bedrijf kan om AFAS heen in de zoektocht naar software.

Techniek

BI-ontwikkelaar

Onze dashboards en rapportages worden per jaar meer dan een miljoen keer bekeken. Als BI-ontwikkelaar ga jij aan de slag om deze te verbeteren.

Fiscaal tester

Ben jij klaar voor een uitdaging? Dan is het testen van onze fiscale software, waarmee jaarlijks 1,4 miljoen fiscale aangiften gedaan worden, iets voor jou!

Developer

Als developer werken aan softwareoplossingen voor nu én in de toekomst? Bij ons kan het, wordt onderdeel van het team!

System Engineer

Help jij onze 12.000+ klanten én 500+ medewerkers met jouw kennis over complexe IT-infrastructuren?

Facilitair / Overig

Allround geluidstechnicus

Jaarlijks organiseren wij ruim 400 evenementen. Jij gaat ervoor zorgen dat deze evenementen op technisch vlak soepel verlopen.

Facilitair medewerker

Is het stralend houden van ons pand wel aan jou toevertrouwd en laat jij het echt saaie werk graag aan een robotstofzuiger over? Dan zoeken wij jou!

Kok

Heb jij gevoel voor smaak en heb je ervaring in de catering of horeca? Met 30.000 bezoekers per jaar zijn we naar jou op zoek!

Beveiliger

Zet jouw kennis over veiligheid in om ervoor te zorgen dat onze medewerkers en gasten veilig in ons pand kunnen werken en verblijven.

Hospitality medewerker

Adem jij gastvrijheid? Kom parttime of als oproepkracht werken en word het stralend middelpunt van onze gastvrije organisatie!

Op dit moment staan er geen vacatures open

Zaterdagschoonmaak

Wil je leuk bijverdienen? Wij zijn op zoek naar jonge en enthousiaste studenten die weten van aanpakken en goed willen bijverdienen in de zaterdagschoonmaak!

Op dit moment staan er geen vacatures open

Wat je op verjaardagen antwoordt als ze je vragen "Waar werk je?" 

 

"Bij AFAS! Je weet wel, van AFAS Live, AZ, het AFAS Circustheater.
En waarschijnlijk degene die er voor zorgt dat jij je salaris uitbetaald kunt krijgen en dat je brood in de supermarkt kunt kopen!"

Afstuderen bij AFAS

Wij zijn altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt bij ons afstuderen op de afdelingen:

  • Commercie / Sales
  • Customer Operations
  • Marketing
  • Productdevelopment