Afstuderen bij AFAS


AFAS is altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is AFAS op zoek naar jou! En bevalt de stage van twee kanten? Dan is de kans groot dat je bij AFAS kan blijven.

Bij AFAS hebben we vooral afstudeerstages. Zien we je in een later stadium van je studie terug als je nu niet de juiste stage kan vinden?
 

Dit heb je

 
 • HBO / WO denk-, maar vooral DOE-niveau.
 • Last van een niet-aflatende nieuwsgierigheid.
 • Fulltime voor 5 maanden tijd (afwijkende beschikbaarheid? Laat het ons weten).
 • Afrondende fase van je HBO- of WO-studie.
 • De intentie om na je studie bij AFAS aan de slag te gaan.

Dit kan je

 
 • Kansen zien en creëren om het team én AFAS naar een hoger niveau te brengen.
 • Kritisch zijn en een eigen mening uiten.
 • Impact maken met je afstudeeronderzoek.
 • Zelfstandig én in teamverband werken.

Dit krijg je

 
 • Leuke, jonge en enthousiaste collega's waar je van kan leren.
 • Uitzicht op een vaste baan bij AFAS (veel stagiairs gingen je voor!).
 • Uitdaging en een goede begeleiding.
 • Leuke feestjes, borrels, smoothies en een lekkere lunch. Niet onbelangrijk.
 • En een goede beloning in de vorm van een prima stagevergoeding (hoeveel dan?).

Waar ligt jouw expertise?

Op deze afdelingen hebben we regelmatig afstudeerplekken.

Customer Operations

Afstudeerstage

De afdeling Customer Operations bestaat uit de afdelingen Consultancy, Succesbeheer, Support en de AFAS Academy. Deze afdelingen zijn er elke dag mee bezig om van elk klantcontact een feestje te maken en de juiste dienstverlening te bieden. De AFAS Academy is het startpunt van een glansrijke carrière binnen AFAS.

Momenteel hebben we geen stageplek beschikbaar.

HR

Afstudeerstage

Onze visie op HR is tot in de puntjes doorgevoerd. De afdeling HR bestaat uit één persoon voor ruim 500 medewerkers in binnen- & buitenland; alle processen rondom HR zijn geautomatiseerd en dán komt er tijd vrij. Die tijd investeren we in onze medewerkers. Wil je meer weten over hoe we HR doen bij AFAS? Check zowerktafas.nl.

Productdevelopment

Afstudeerstage

Bij AFAS maken we geen maatwerk product, maar proberen we met een schaalbaar, flexibel standaardproduct zoveel mogelijk klanten goed te helpen. De afdeling Productdevelopment bestaat uit productmanagers, developers, testers, documentalisten, cao-beheerders en templatebeheerders. Genoeg mogelijkheden voor een stage dus!

Commercie / Sales

Afstudeerstage

Team Commercie en onze salesmanagers adviseren bedrijven op welke manier ze hun werk efficiënter en leuker kunnen maken door de inzet van de software die wij maken. Van één medewerker tot duizenden medewerkers. Voor iedere organisatie hebben wij een oplossing.

Momenteel hebben we geen stageplek beschikbaar.

AFAS Procesbeheer

Meewerkstage

De procesbeheerders zorgen ervoor dat alle processen binnen AFAS soepel verlopen. Uiteraard met onze eigen software. Tijdens deze meewerkstage duik jij deze processen in. Je gaat de processen analyseren en omschrijven. Uiteraard met de hulp van je collega's.

Momenteel hebben we geen stageplek beschikbaar.

Marketing

Afstudeerstage

De marketingafdeling van AFAS werkt aan naamsbekendheid, leadgeneratie, salesondersteuning en klantsucces. We hebben de ambitie om van eerste contact tot einde contract waarde te kunnen toevoegen rondom alles wat AFAS doet. Schuilt in jou een echte marketeer?

Momenteel hebben we geen stageplek beschikbaar

Sollicitatieproces voor een stage

Heb je een leuk idee voor een opdracht voor een van deze vakgebieden? Of wil je graag bij AFAS stagelopen en weet je nog geen stageopdracht? Dat begrijpen we maar al te goed. Vaak hebben wij al meerdere opdrachten voor je klaarliggen en stemmen we samen af welke opdracht het beste bij je past.

Nadat je gesolliciteerd hebt proberen we zo snel mogelijk contact met je te zoeken. Als we het idee hebben dat er een match is, nodig we je uit in Leusden. Vanaf dan regel je alles met de AFAS-collega met wie je het gesprek hebt gehad.