SSN & AFAS, een sportieve combinatie!

Fijn dat je bent aangemeerd! Bij AFAS houden we wel van sportieve figuren en mensen met een winnaarsmentaliteit. Daarom hebben we nu alvast voor na je studie een te gek aanbod, wij zien jou namelijk wel werken bij AFAS.

Bekijk ons vacatureaanbod en solliciteer direct, of bekijk ons afstudeeraanbod.

 

Goed, wie is AFAS dan?

We zijn een familiebedrijf en Great Place To Work gecertificeerd. Met een sterke identiteit, die zich het beste laat beschrijven met onze kernwaarden: doen, vertrouwen, gek, en familie. Zo werken we dus ook. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, en vooral: vol passie voor onze klanten. Wij zijn de ideale twaalfde man, zeg maar. Want als je bij AFAS werkt, dan bén je AFAS.

Wat voor software maakt AFAS?

Wij maken bedrijfssoftware. Sexy hè! Of nou ja, in elk geval onmisbaar voor ieder bedrijf. Omdat bedrijven bezig willen zijn met hun eigen product of dienstverlening, en niet met de administratie die daarbij hoort. Daar helpen we bij.

Onze slimme automatisering maakt bedrijfsprocessen stukken eenvoudiger. Dat gebeurt met onze ERP-software. Of het nu gaat om de boekhouding, ordermanagement, HR, salaris- of projectadministratie. Zo houden ondernemers tijd over om te doen wat ze moeten doen: ondernemen. En dát vinden we oprecht sexy en inspirerend!

Een paar leuke feitjes

Voel je welkom in ons clubhuis

 

Enthousiast geworden?


Mooi, dat zijn wij ook! Bekijk het aanbod of de afstudeermogelijkheden:

Bekijk onze vacatures

Of luister naar de werkgeluk podcast

en laat je inspireren door jonge professionals

En wat drijft jou? Laat het ons weten!