Afstuderen bij Marketing


Frisse ideeën en een heldere blik zijn altijd welkom bij ons. Ben je een marketeer in spe en op zoek naar een afstudeeropdracht? Dan hebben wij in de toekomst misschien wel dé stageplek waar je naar op zoek bent!

Dit heb je

 
 • HBO / WO denk-, maar vooral DOE-niveau
 • Last van een niet-aflatende nieuwsgierigheid
 • Fulltime beschikbaar voor 5 maanden (afwijkende beschikbaarheid? Laat het ons weten)
 • Afrondende fase van je studie en je studie heeft een relatie met marketing

Dit kan je

 
 • Kansen zien en creëren om het team én AFAS naar een hoger niveau te brengen
 • Kritisch zijn en een eigen mening uiten
 • Impact maken met je afstudeeronderzoek
 • Zelfstandig én in teamverband werken

Dit krijg je

 
 • Leuke, jonge en enthousiaste collega's waar je van kan leren
 • Uitzicht op een vaste baan bij AFAS (veel stagiairs gingen je voor!)
 • Uitdaging en een goede begeleiding
 • Leuke feestjes, borrels, smoothies en een lekkere lunch. Niet onbelangrijk
 • Een wedstrijdje AZ of naar een concert in AFAS Live (Is ook onderdeel van je werk)
 • Een goede beloning in de vorm van een stagevergoeding (hoeveel dan?)

Zo werkt marketing bij AFAS

Van eerste contact tot einde contract


Alles wat we bij AFAS doen houden we tegen onze pay-off Inspireert Beter Ondernemen aan. Wij willen bedrijven laten zien dat het anders kan en dat onze software een middel is om je werk nog beter en leuker te maken. Als marketingafdeling hebben we de ambitie om van eerste contact tot einde contract waarde te kunnen toevoegen rondom alles wat AFAS doet. Hoe ziet de Marketing Journey bij AFAS eruit?

 

Hoe ziet de Marketing Journey bij AFAS eruit?


Naamsbekendheid

Software kan het imago hebben wat saai en zakelijk te zijn. Juist het menselijke aspect is belangrijk. Onze sponsorschappen bieden de mogelijkheid om, naast naamsbekendheid, een stuk emotie toe te voegen aan onze klantrelatie. We kunnen individuen een unieke, onvergetelijke ervaring bieden bij AFAS Live, AZ, het AFAS Circustheater en met 14 de musical in ons eigen AFAS Theater Leusden.

Van leadinspiratie naar leadgeneratie

Alleen goede software bieden is tegenwoordig niet meer genoeg, je moet kunnen laten zien dat je een partij bent waar iemand zaken mee wil doen. Dit past ook precies bij 'Inspireert Beter Ondernemen'. Dit doen we door binnen elke fase van het aankoopproces interessante en relevante content te kunnen bieden. Zowel op de dagelijkse uitdagingen als de oplossing voor het probleem.

Salesondersteuning

Niet alleen de hoeveelheid nieuwe leads is belangrijk, maar de kwaliteit van die leads is misschien nog wel belangrijker. Daarom gebruiken we BANT-model (Budget, Autority, Need & Timing) om te beoordelen of de door marketing aangeleverde leads geschikt zijn voor een afspraak, om er zo voor te zorgen dat onze sales alleen op pad gaat voor de juiste prospects. Ter ondersteuning faciliteert marketing onze sales ook met klantverhalen, referenties, inhoudelijke sessies en relevante content.

Klantsucces

Van het moment dat een nieuwe klant de order tekent tot het moment dat het contract opgezegd wordt, verdient de klant de juiste aandacht. Ook vanuit een marketingperspectief kun je hier een hoop aan toevoegen. Je wil de juiste informatie die past op de fase van het klant-zijn aanbieden. Jouw klanten zijn jouw ambassadeurs van het product en de bron van inkomsten. Het maken van blije klanten moet daarom het ultieme doel zijn.

 

Je gaat werken met deze knappe koppen

Deze opdrachten hebben we voor je

Open vacatures

Open vacatures