Over AFAS


AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Geweldige collega's


Je werkt samen met jonge, inspirerende en enthousiaste collega's. Allemaal met hetzelfde doel: klanten helpen hun doelen te realiseren.

Goede beloning


We bieden goede arbeidsvoorwaarden met o.a. een goed salaris, 13e maand, uitstekende pensioenregeling en een riante winstdeling. 

Uitdagende functie


10.000 organisaties werken dagelijks met onze software. Met eigen ambities, wensen en uitdagingen waar jij je in mag verdiepen.

HOE IS HET OM VOOR AFAS TE WERKEN?


Werken met plezier is het uitgangspunt; als je plezier in je werk hebt volgt de rest vanzelf. Het lijkt zo simpel en cliché, maar wij laten graag zien dat het écht zo is.

We hebben passie voor het optimaliseren van processen bij onze klanten en gaan daar best ver in. Enthousiasme, lef en inzet zijn daarbij kernwoorden. Zet 10 mensen in een ruimte en je pikt de AFAS-medewerker er zo uit!  

Je krijgt veel vrijheid om je functie vorm te geven. Daarmee komen vanzelf verantwoordelijkheden en het benutten van kansen. Het staat namelijk nooit stil bij AFAS. En daarom lukt het je hier niet om vast te roesten in je functie.

De wil om te veranderen en out-of-the-box te denken is belangrijk want wij gaan elke dag voor dat procentje beter. En dat het liefst zo snel en effectief mogelijk!

Als je de uitdaging aangaat, wees dan ook voorbereid op leuke collega's :-) Veel collega's spreken ook buiten werktijd met elkaar af. Bijvoorbeeld in de sportschool, bij de hobbyclub, in de kroeg. Moet niet, mag wel!

Wil je meer weten? Check zowerktafas.nl

Wat vinden anderen? 

Top 10 beste ICT werkgever

AFAS vindt het belangrijk om een 'goed werkgever' te zijn. Het belangrijkste is dat onze medewerkers dat ervaren. Maar natuurlijk is het ook leuk dat anderen het zien. AFAS staat bijvoorbeeld 8e op de lijst van beste ICT werkgevers in Nederland. En daar zijn we trots op! De Inspectie: Who is AFAS?

In de videorubriek De Inspectie bezoekt Intermediair opmerkelijke werkgevers. Tientallen miljoenen winst (met saaie software), een nieuw kantoor met ingebouwd theater en sponsoring van AZ, de AFAS Live en het AFAS Circustheater. Wat is AFAS eigenlijk voor megalomaan bedrijf?Waar kom je dan te werken?

Wat maak je dan mee?

Een beeld zegt meer... 

...dan 1000 woorden. Hier dus een paar van de video's die we de afgelopen jaren hebben gemaakt