Dit is AFAS 

 AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Hoe is het om voor AFAS te werken?


Werken met plezier is het uitgangspunt; als je plezier in je werk hebt volgt de rest vanzelf. Het lijkt zo simpel en cliché, maar wij laten graag zien dat het écht zo is. We hebben passie voor het optimaliseren van processen bij onze klanten en gaan daar best ver in. Enthousiasme, lef en inzet zijn daarbij kernwoorden. Zet 10 mensen in een ruimte en je pikt de AFAS-medewerker er zo uit!

Je krijgt veel vrijheid om je functie vorm te geven. Daarmee komen vanzelf verantwoordelijkheden en het benutten van kansen. Het staat namelijk nooit stil bij AFAS. En daarom lukt het je hier niet om vast te roesten in je functie.

De wil om te veranderen en out-of-the-box te denken is belangrijk want wij gaan elke dag voor dat procentje beter. En dat het liefst zo snel en effectief mogelijk! Als je de uitdaging aangaat, wees dan ook voorbereid op leuke collega's. Veel collega's spreken ook buiten werktijd met elkaar af. Bijvoorbeeld in de sportschool, bij de hobbyclub, in de kroeg. Moet niet, mag wel! 

AFAS in 25 minuten

Ziggo Zakelijk maakte een documentaire over AFAS


We vertellen graag wat we doen en wie we zijn om anderen te inspireren. Ziggo Zakelijk zag dit als een kans om een documentaire met ons op te nemen in de rubriek 'Uitblinkers in zaken'. Wil je ons leren kennen vanuit een neutrale kijk? Neem dan even 25 minuten de tijd om de documentaire hieronder te bekijken.

Top 10 beste ICT werkgever

AFAS vindt het belangrijk om een 'goed werkgever' te zijn. Het belangrijkste is dat onze medewerkers dat ervaren. Maar natuurlijk is het ook leuk dat anderen het zien. AFAS staat bijvoorbeeld 8e op de lijst van beste ICT werkgevers in Nederland. En daar zijn we trots op! 


Een overzicht van de 10 beste ICT werkgevers.


De Inspectie: Who is AFAS?

In de videorubriek De Inspectie bezoekt Intermediair opmerkelijke werkgevers. Tientallen miljoenen winst (met saaie software), een nieuw kantoor met ingebouwd theater en sponsoring van AZ, de AFAS Live en het AFAS Circustheater. Wat is AFAS eigenlijk voor megalomaan bedrijf?


Waar kom je dan te werken?

Wat maak je dan mee?


Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Hier dus een paar video's die we de afgelopen jaren hebben gemaakt


Ben jij onze nieuwe collega?