Laat je inspireren!

 Welkom op het contentplatform van WerkenbijAFAS waar we tips en trucs geven over solliciteren, en waar je rekening mee kunt houden.


Solliciteren kun je leren?


Op 29 september 2017 vond de eerste editie van het evenement ‘Voorbereid de arbeidsmarkt op: Solliciteren kun je leren’ plaats. Dit evenement is bedoeld voor iedereen die net afgestudeerd is, bezig is met het schrijven van een scriptie, een carrièreswitch wil maken of gewoon geïnformeerd wil worden over hoe je moet solliciteren. Vier sprekers gaven de bezoekers handvatten om goed voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan.

Bekijk de aftermovie van het evenement hier:


Schrijf je in voor de tweede editie van Solliciteren kun je leren op vrijdag 15 juni


Solliciteren kun je leren. Daarom organiseren wij voor de tweede keer dit leuke evenement!


Lees de artikelen


Over AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

AFAS groeit!

Inmiddels werken er al meer dan 400 collega’s mee aan het succes van AFAS Software. Ook de komende jaren hebben we veel nieuwe talenten op onze AFAS Academy nodig om onze klanten optimaal te bedienen.

Op de Academy word je tijdens een traineeship in korte tijd klaargestoomd voor een functie waarbij je klanten helpt met hun bedrijfsprocessen. Dit doe je bijvoorbeeld als consultant die dagelijks bij de klant over de vloer komt. Werkervaring is niet vereist. Affiniteit met ICT en bovenal passie wél.
Work smart, play hard

bekijk de aftermovie van ons jaarlijkse bedrijfsuitje

Tijdens het schieten van deze video zijn geen medewerkers gewond geraakt ;-)