Dagbesteding bij AFAS


Sinds 2024 bieden AFAS en Amerpoort mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek op basis van dagbesteding. Als je graag mensen een geweldige tijd bezorgt, bijvoorbeeld in de horeca of misschien liever achter de schermen, dan is AFAS de perfecte plek om jouw talenten te ontdekken. 

 

Jij bent het visite kaartje voor ons clubhuis en zorgt ervoor dat onze gasten zich helemaal thuis voelen en volop kunnen genieten. Dit begint bij jouw vriendelijke ontvangst en het aanbieden van een welkomst drankje. In het restaurant bereiden wij onder andere verse smoothies, verwelkomen we de gasten en verzorgen we lunch. Op kantoor zorgen we ervoor dat er vers fruit beschikbaar is en vullen we de koffiekopjes aan.

Bij AFAS werken verschillende jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Je gaat samenwerken met ons keuken- of hospitalityteam en wordt hierbij gecoacht door Amerpoort-begeleiders op afstand. De teams bestaan uit enthousiast mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met hen ga jij ervoor zorgen dat onze gasten een geweldige tijd bij ons hebben. We kijken samen naar wat je wil en kunt leren. Wat heb jij nodig om te kunnen groeien en waar liggen jouw talenten? Je werkt niet alleen samen met je collega’s van Amerpoort, maar vooral ook met de medewerkers van AFAS. Zo werk je midden in de maatschappij.

Bij AFAS?

Waarom zou ik dat willen?

 

AFAS is een beetje gek en een tikkeltje eigenwijs, maar vooral gewoon een familiebedrijf in Leusden. Wij maken software voor bedrijven. Dat klink misschien niet heel cool, maar software is wel onmisbaar in elke organisatie. Omdat bedrijven bezig willen zijn met hun eigen product of met het helpen van klanten, en niet met de saaie werk dat daarbij hoort. Daar helpen we bij.

Bij AFAS werken we met 600+ collega’s om meer dan 12.000 klanten te bedienen. Deze klanten én alle andere gasten ontvangen we graag in ons clubhuis en theater. Alles draait bij ons om beleving. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt en ontzettend kan genieten. En hier kan jij ons bij helpen!

Maar wat ga ik dan doen?

Dat legt Fleur je uit in deze video

 

 Dit heb je

  • Een energiek en enthousiaste werkhouding.
  • Een dagbestedingsindicatie hebt vanuit de WLZ of PGB.
  • Minimaal 2 dagen per week de tijd om bij ons te werken.

 Dit kan je

  • Onze collega’s en bezoekers in de watten leggen.
  • Je weet de begeleiding te vinden maar weet ook dat ze niet altijd bij je in de buurt zijn.
  • Goed samenwerken met je collega's van Amerpoort en van AFAS.

 Dit heb je

  • Een toffe werkplek midden in de samenleving! 
  • De kans om te ontdekken waar je talenten liggen binnen AFAS.
  • De mogelijkheid om veel nieuwe mensen te leren kennen, en mooie samenwerking aan te gaan.
  • Naar het theater of een concert in AFAS Live gaan.

Iets voor jou? Solliciteer dan gelijk!

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem contact op via t.koelewijn@amerpoort.nl.